pozval jsem mladou husičku
k večeři na mladou husičku
začneme kolem deváté –
snad budou chutné a šťavnaté
...a nezapomeň pořádně podlévat vínkem, aby změkly...;-)pak bude nejen rým dokonalý...
13.11.2022 15:56:18 | Marten
chlape jeden, tahle báseň je sice úžasná, ovšem genderově velmi špatně vyvážená a něžnou polovinu lidstva téměř urážející, měl bys ji obejít jako všichni ostatní, hanba ti!!! :-)))
14.11.2022 12:53:06 | ZH
...ko! ko! ko! koho tím myslíš?...;-))) nenechám si přece ujít dobrej vtip...
14.11.2022 15:34:14 | Marten