voda ve sklenici tančí, vrtí se
když natahuji ruku
a rozevírám pusu
jako jsi rozevíral mě
vkládám neurolu pilulku
obmotám ji jazykem
aby hořkost hbitem
připomněla realitu
neděle
Dobrá miniatura.
Před pondělí bejvá blbý.
Ještě horší, když je po divoký sobotě...
19.08.2023 23:59:10 | Koala