Začala sezóna lovecká
kedy chlapci dávajú
tie najväčšie perly do vrecka
a utekajú tam kde sa
dievčatá len trmácajú,
netancujú ale tanec milujú
a vyskakujú
na ramená najväčším frajerom,
čo tam majú
a mňa by len zaujímalo prečo,
či sa naozaj radi samé zobúdzajú
Lovecká sezóna
v plnom prúde
od noci do rána
v každej búde
kde hudba hrá
a pitie tečie,
možno preto spia
hocikde
s hocikým
lebo sú unavené
a chlapci takí milí
že si dovolili
prijať pozvanie do ich vily
realy?
Lovecká sezóna zahájená
tak si poďme zaskákať
keď nám hrajú tú našu,
lovecká sezóna zahájená
v noci krásna a ráno ubolená
tak si poďme zaskákať
keď nám hrajú tú našu
kým nebude zimou ukončená
a možno na jej konci
zistíme čo sme nechceli,
že sa ľúbime
a sezónou neskončíme,
možno bude úspešná
a my pochopíme
že s tou pravou láskou spíme
tak si poďme zaskákať
kým hrajú tú našu
veď čo my vieme
keď to neskúsime?