Anotace: šestinedělní podesáté /a dávno po šestinedělí/
Sbírka: Milkdrunk
některé dny
jsou těžší než prsa
než zatvrdlé mléko uvnitř
které nepěstuju
jen
jíst co máš
po prvopočátečních bolestech
krvavých ranách
-
začínat přivykat
nespavým režimům
-
některé dny
do všech
směrů
mléčné zavlažování Arizony
z Česka
-
to se pak není čemu divit
že se zalykáš
že kojení nepatří
k nejklidnějším částem
dne
-
monzunová období
laktační krize