Myšlienky...
Anotace: ...samovraha, alebo vychádzajúcej hviezdy?
Len jantárové lúče,
Presvitajú hmlovým obrazom.
Tak, ako mi pomaly mizne,
A objavuje sa tvoj obrys.
A v tom rozmazanom svete
Kráčam dúfajúc v zábradlie,
Ktoré ma zase dovádza k šialenstvu.
A dúfaniu.
Že možno tam, o pár metrov,
Zabudnem na ostrosť tvojich slov...
Ach, perspektíva pohľadu.
Přečteno 119x
Tipy 6
Poslední tipující: Stanislav32, Sonador, mkinka, Pablo Kral
Komentáře (1)
Komentujících (1)