Anotace: ...
Minulost,
jak jiný život vzdálená
Přesto při pohledu na tebe
zase třesou se mi kolena
Stažený žaludek
a roztržitý úsměv
Tak prosím, minulosti,
snažně prosím...
...pust mě
I když hodně bylo... nezbylo. Zříceniny možna zakonzervuješ, ale do nova opět nepostavíš.*
15.11.2022 22:43:07 | šerý
Mám to podobné.
15.11.2022 20:48:54 | mkinka
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?