Anotace: .
houbička na nádobí
- zmáčkl jsem jí
jak srdce, když se ozývá
a pěna a krev
bojují o (ne)čistotu
pod tekoucími vzpomínkami
neudržíš ruce
jednou horké
jednou chladné
ale vždy něčím zasáhnou
jen čirost paměti skrývá jejich povahu
a tak to risknu
stisknu houbičku a natáhnu ruku
proto u mytí nádobí nikdy nemluvím