Anotace: .
Když máte společný hlášky a vtipy
Když ti pomáhá s tebou samým
Když je pro tebe nejkrásnější
To je ona!
A já ji nechal ztratit - jako kouzlo - je pryč
Už nevím, kudy plakat
... tak, když člověk mine tu nejlepší cestu.*
17.11.2022 14:27:57 | šerý
vidím všechny ty směry, kudys musel ... :)
17.11.2022 08:58:53 | lawenderr
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?