Elektřina podražila
říká moje žena
tohle není zpráva milá
mlčím jako pěna
Potom špitnu milá Jano
přišla doba na dynamo
Ten kdo šlape, doma svítí
kdo je lenoch, ten je v řiti
Letos v zimě přibude v domácnostech sportovců, co se výkoností možná ušlapou na Tour de France. Pobavilo... :-D
18.11.2022 18:23:59 | Kubíno