Počasí už nehřeje
už to není dobré
zima je nám lidičky
jako uvnitř mrazničky
Nebude to jentak lepší
počkáme si měsíce
zimní sporty
hokej skoky
lyží snad sta tisíce
Někdo může odletět
třeba někam k moři
léto už je prostě pryč
v krbu ohen' hoří
Už jsme zvyklí nevadí
léto už je pryč
at' všechny ty složenky
at' v tom krbu shoří
Hodně zdaru
Hodně zdaru i TOBĚ File..snad i tak..se zahřejeme a budou i chvíle milé * chjo..
20.11.2022 17:20:57 | jenommarie