...
ať chuť máš
přímo do očí
se mu nepodíváš
jen když životodárné
temno odráží
jako slunce
světlo své
za bílého dne
od šedých mraků
obav
...
Když přichází
z jistot vnímáme míň než půl..
pocity jsou zápisky duše
když cítíme kývající váhy
je nutné naučit se hledět ke světlu
dokud se opět myšlenky neposunou..
nelze se bořit dlouho v šedých mracích
09.12.2022 16:27:54 | jenommarie
Znepokoje
dospod kóje
šedé mraky
trefěj šlaky
strana temná
trmácená
/Však duše ví
kde světlo tkví/
21.11.2022 17:53:29 | Pamína
Martenovská blues.
Nakročuje šera i svitu zkus.
Šeherezáda povídá plus a plus.
Pro radost řádků mých kus.
21.11.2022 17:29:59 | mkinka
...díky, měl jsem trošku obavu...;-)jak to lidé budou chápat...
22.11.2022 14:39:43 | Marten
Víš, ať se pobavíš. Dneska kočka hledala skrýš.
A místo spaní byla shovávačka.
I s kocurem Jacekem zpívačka.
A já byla velká myš.
Kocur tlapkou přišel blíž.
Pár řádků i milý smích.
Kočičina není hřích.
22.11.2022 15:00:34 | mkinka