Podrážky od bláta a od vzpomínek
Otisky na vlhké podlaze metra
Ukrajinka mopem stírá
Všechny ty neprojité cesty.
15 let čekání na setkání
Sám se sebou
Jsme jiné, než si pamatuju
Máš delší vlasy a delší kérky
A za sebou všechny ty dny
Které mohly být moje.
V noci se mi zdálo...
Dala bych spoustu prázdných slov za to
Pamatovat si ten sen.