Anotace: .
Ruce nebolí
jen posílaj signál
- dá se přemýšlet o bolesti?
Ne
Jen o její příčině
Příčino? Jsi tu?
tu
tu
tu?
-Ozvěna odpovídá za ni-
Nebolí tě ruce
bolí tě to nahoře
možná i uprostřed
Je fascinující, jak hlava
je vstupem
i výstupem
bolesti?
radosti?
lásky?