Eva, Eva, Evička,
tváře má jak červené jablíčka,
a její bujný dekolt,
vytvoří snad i světový rekord.
Je obarvená blondýna,
ale nepochází z Londýna,
je to kamarádka bez výhody,
ale žena do nepohody.
Chodíváme se spolu slunit
a o různých věcech, nebojím se s ní mluvit.
Její hříšné tělo pořádně namažu
a už brzy pomažu,
protože čas letí jak bláznivý,
nestavím ho já, ani vy.
Také jezdívá ráda stopem,
bere to někdy hopem,
do čajovny občas zajdem
a lásku snad každý někdy najdem.
Chce muže pro život
a ne sexuální zbloudilce,
kteří by leželi jen v její vyhřáté postýlce.