Krásné narozeniny Hubíčku
Anotace: Krásné narozeniny Hubíčku
Kolegáčku můj k narozeninám jen to nej
ať jste stále tak vtipný fit a je vám hej
i po šedesátce jste stále jak mladík
i když jste cizí jste jak můj tatík
se vším mi poradíte pomůžete
mám vás moc a moc ráda
i když v práci je to někdy velké dráma
se smíchem vše zvládáte jste vtípek samý
nikdy vás žádná situace nezlomí
Přečteno 144x
Tipy 5
Poslední tipující: Bufik, Iva Husárková, mkinka
Komentáře (3)
Komentujících (2)