Dnes
Hledáš smrt?
Hlédáš vzruch?
vzruch všude kdes ty.
umíš jen milovat, snít, dřít a pít?
ztratil ses ty?
umíš vše, co bys umět měl.
a přesto spíš, kde bdít bys měl.
ztratil ses ty?
Ona najde si Tě!
Přečteno 140x
Tipy 4
Poslední tipující: Psavec, Stanislav32, Bufik, šerý
Komentáře (1)
Komentujících (1)