Anotace: .
- to je jen jedna z otázek
Druhá zní:
je jim to umožněno?
Není zde moc jílu?
Málo vody?
Dosvitne sem Slunko?
Někdy růži dusí plevel
odpornej plevel
Sklíčena tak vidí
jen zelené sítě místo nebe
trní by se v ní v tu chvíli nedořezal
Ano, tady by měla kvést růže!
- malá bojovnice
v minovém záhonu
mého já