Super narozeniny Kristynko
Anotace: Super narozeniny Kristynko(a sestřičce Sarince)ig @kikinkaazemankova
Dnes narozeniny slaví
žena jenž její život je hravý
hrozně ráda vaří
to se bude mít ten pravý
přeji jen to nejlepší
a též její sestře dvojčeti
snad se kikinka ve výběru chlapa polepší
a bude to láska ze všech největší
Přečteno 153x
Tipy 4
Poslední tipující: Iva Husárková, mkinka
Komentáře (3)
Komentujících (2)