Archetyp mrtvého otce.
Kostlivec ve skříni.
Už není.
Vytři tu podlahu.
Vytři tu podlahu.
Vytři tu podlahu.
.... a přestaň tak hystericky křičet.
Jak mám vědět.
Jen obrovskou touhu někomu to říct.
Strach.
Neříkej mi už nic, co nevím.
Já tu pořád jsem.
...a kolem
Lidi umírají.