Vypínám si telefon, nechci se znovu vytáčet
Pohovor je horor, stydim se tam nakráčet
Povídejte o sobě - no tak chlapče neboj se
Nechcete to vědět, odjížděl bych v kazajce
Zeptali se na představu platu
Vybavim si místa, kde se práší na mou sekeru
Zkušeností plno, výstavní přehlídka zkratů
Nástup možný ihned - jen, co se trochu seberu
Tento rok jste první, kdo zvládne dokončit větu
Ještě než Vás přivítáme v klubu
Nesnažte se porozumět okolnímu světu
Hlavou narážejte do zdi, naučte se držet hubu
Nepříjemné prostředí a nepřátelský kolektiv
Při odchodu prohledá mě Slávek, místní detektiv
Vítej nový domove, zažijeme zlý doby
Stravenky a prázdný duše
Zaměstnanecké výhody..