Vzduchoprázdno uvnitř šrajtofle
Je mi zima od podlahy, ale chybí pantofle
Hledám čistý triko, na každym je flek
Vypadáš jak z filmu, tvůj novej jako Ben Affleck
Chtěli jsme jít spolu, teď jsi vlevo a já vpravo
Nebyla jsi prkenná, já ztrouchnivěl jak dřevo
Ať si držíš štíhlou linii, nebo tlustý střevo
Jsi moje výplata, zpožděnej bankovní převod
Zatimco se fotíš s bávem - doufám, že mi projde jízdenka
I v domácím prostředí si připadám jak host
Jsi nádherná růže, mně nekvete pšenka
Má labutí princezna a mrňavej drozd
Dávám šejdrem kotoul, metáš čistě hvězdy
Sem nikdy nestál na lyžích, ty zvládáš strmý sjezdy
Ten novej je šampión, já testovací jezdec
Blbec..