Opět přesně po roce,
přicházejí Vánoce,
ten dojemný čas rozjímání,
přání a velkého nakupování.
Obchodní markety,
ceny mají jak rakety,
ale je blek frajdej,
tak se neboj
a plný košík nandej.
Je to velký blázinec,
pochopí to i cizinec.
Ježíšek štědrý je,
každý má své naděje,
ale když přijde faktura,
jenom se zasměje,
to si musíš zaplatit sám,
já jen soby a sáně mám
a nejsem žádný sponzor,
dělám jen kurýrní dozor.
Promiňte, spletl jsem se,
to je vlastně Santa Klaus,
ale ten je jen v Americe
a čeká na aplaus.