Pamatuju si, že jsem už jednou umřel,
Vzpomínám si totiž na bolest
Mou duši tehdy sežehl
Plamen, jež nezná počátek
Byla to ale lekce
A já si musel vzpomenout,
že jsem na svojí cestě
a proč jsem musel podlehnout.
Ta čepel v mojem srdci
Už asi nikdy nezmizí
A mě nezbývá nic jiného,
než se smířit…
naučit se s tím žít …