Toulavou botou
po městě
jen kousek
od baráku
nové boty prošlápnout
pata trochu bolí
nejdu do údolí
držím se jen tam
kde rovná cesta je
možná v těchto botách
jednou do ráje
i do údolí
kde je klid
a paty nebolí
Možná že v těch botách
dojdu kamkoli
kamkoli já budu chtít