Anotace: .
Krása co nekřičí,
jen jemně plane.
Doutná.
Tetelí se.
Krása ukovaná
z nejtvrdších vteřin,
z nejjemnějších let.
A pozorovatel,
když se skutečně dívá.
Oči co pláčou, že vidí. Vidí. Vidí.
To je krása vstřícná a noblesní.
11.12.2022 21:35:13 | mkinka
nádhera*
08.12.2022 15:39:44 | Sonador
to je úžasný text
08.12.2022 08:19:09 | Vivien
A já také vidím, vidím. Když se kráse daří*
08.12.2022 00:11:45 | šerý
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?