peníze ztrácí svou hodnotu,
která je pomíjivá jak čas,
v práci denně zažíváš lopotu,
ale inflace je ras.
Všechno se zdražilo,
musíš pracovat dvakrát tolik,
hodně se toho změnilo,
aby ti zbylo aspoň na ten rohlík.
Nepropadávej ale skepsi
a čekej na lepší časy,
dej si sklenici Pepsi,
nebo vstup do armády spásy.