Mysl je náledí,
myšlenky kloužou
a tužby spojují je…
…až tenký roztaje led,
skanou z víček snad,
zpátky nevyšplhaje
horolezci opačného směru.
Umělecky propracované. Má to nápaditost
11.12.2022 10:04:27 | mkinka
Děkuji moc
12.12.2022 11:59:38 | Caliéry
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?