V audio forme...
https://www.youtube.com/watch?v=bdZaOCIOrh8
-----------------------------------------------------
Hladíš ma už od počiatku,
uisťuješ ma, že štvorlístky nás chránia ako dcéru a matku...
Že i napriek všetkému to zvládneme,
múdro vybrala si si ma, spolu si sadneme.
A držíš pri mne stále,
či som vytočená už vo vstupnej hale,
alebo plačem ešte pred obradom,
radosti a smútku.
I keď mám strach, tak v duši kútku,
je neznámy mier....
Ona si Ťa vybrala Zuzi, s tým sa zmier...
A čím viac dozrievaš u srdiečka,
tým viac slzím z pod viečka.
Užívam si naše spoločné okamihy,
prečo nie sú toho plné knihy?
Komunikujeme spolu, sme prepojené tak mocne,
keď mám kopavú náladu, Ty ju máš tiež,
keď mám mier v srdci, Ty v brušku možno i levituješ...
Keď sa k Tebe prihováram, odpovedáš...
Keď sa prihováraš, či už len telepaticky Ty,
riešim, či všetko, čo potrebuješ máš,
alebo sa len prejavuješ a chceš poškrabkať na zadočku...
Vzácny vzťah matka dcéra, a to si zatiaľ v brušku...