vaječným likérem připíjím kolegům
(takovým sotva se propije pole, dům…)
nudný a bezpečný jako sex s prcgumou
nad kterým andělé úžasem ustrnou
Děda Mráz, Santa Claus, Ježíšek v zádveří
kdo přijde na řadu, trapně se hašteří
až hvězda zabliká, zalknu se dojetím
vaječným likérem hubu si zalepím
...tak tak, na zdraví...;-)...nej vaječňák je doma dělanej...ještě nalej...
16.12.2022 23:06:32 | Marten
u třetího řádku jsem si zlomila jazyk... ho budu fakt muset něčím zalepit:D
tak na zdraví!;)
16.12.2022 13:09:00 | Sonador