Splín
Bože, vůbec bych se nezlobil kdyby jsi mě přijal k Sobě,
má důvěra v Tebe je bezmezná, někdy je pozemská cesta úděsná.
V světě je čím dál více bolu a na druhém břehu však cítím velkou něhu,
v tomto světě je čím dál více zloby, svět je přeplněn zbytečnými hroby.
Lásky je naštěstí stále ještě dosti, vyvažuje svět, aby zlo nebylo v převaze,
aby zlo nemělo stále navrch, dávám jeden návrh,
buďme na sebe hodní.
Přečteno 164x
Tipy 15
Poslední tipující: Stanislav32, Bufik, Tvbm, šerý, Kan, WWW, Iva Husárková, Sonador, Psavec, CULIKATÁ, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)