Anotace: bez chvály
nikdy nebudu jako oni
i když jejich krev v mých žilách proudí
nikdy nebudu lidi vraždit
i když by za to na mě byli pyšní
prachy, pedofilie, nenávist
toť, co v mých žilách je
láska, umění, věda
toť, co v mém srdci vládne jen
nikdy nebudu jako oni
i když díky nim tu jsem
nikdy nebudu v řadách vojsk
které braly lidem sen
nikdy nebudu ničit dětské světy
budoucnost jim nech
nikdy nebudu jako oni
znechucena jsem
jejich krev v mých žilách
neznamená být následovníkem
...nikdy nebudu jako oni...je moc pěkný předsevzetí...;-)a ještě těžší postoj...vydržet.
18.12.2022 21:24:04 | Marten
Každý jdeme cestou svou,
ač ovlivněni rodinou,
ta volba je na nás samotných
a cesta srdce není hřích...
Hodně sil, Kotě (*)
Krásný advent
18.12.2022 19:15:29 | Emily Říhová