Tenkrát na koleji, to byly ale časy,
svoboda a nový milenecký azyl,
každý kdo to zažil,
tak se blahem jenom plazil
a do víru velkoměsta, čas od času vyrazil.
Studium, to nelehká je věc,
občas jste na tenkém ledě,
vypadá to s vámi bledě,
když zkouškové se blíží
a vy se dostanete do potíží.
Semestr uteče jak voda
a na chvíli je zas pohoda,
ale neklesejte na mysli,
statistika vám to vyčíslí.
Dnes se tomu říká kampus,
není to ale žádný bambus,
je to město v městě,
kde studenti na své životní cestě,
bojují o své místo na slunci,
jak v tekoucí řece statní sumci.
Ano, školní časy uplynou jako voda, obzvláště po utápění se v alkoholu .)
22.12.2022 14:19:53 | Constantine