Někdy necítím nic,
jen to prázdno,
jako by to štěstí
už bylo hrozně dávno..
Jsem chladná jako led...
občas si přejí cítit víc...
jako bych nebyla
přeji si cítit mnohem víc..
To prázdno mě ubíjí...
cítím jak život utíká,
a já nedokážu žít, jenže čas stále ubíhá.
Já se v něm ztrácím.....
tik, tak, rozmrzne led, do budoucnosti hleď .)
22.12.2022 14:13:33 | Constantine