Šrámy na srdci

Šrámy na srdci

Šrámy na srdci mám,

jsou vytesány hluboko,

tak na cestu se dám,

půjdu daleko a sám.

 

Co bolí to přebolí

a čas mnohé zahojí,

radost i zklamání,

žalost někdy zahání.

 

Chci jít vpřed a nedívat se zpátky

a zapomenout na ty zmařené pátky,

jinak z té nešťastné lásky,

mi zbudou jen na srdci vrásky.

Autor Vladislav, 23.12.2022
Přečteno 138x
Tipy 7
Poslední tipující: Dcera_Frankensteina, Iva Husárková, Psavec, Emily Říhová, Stanislav32, Fialový metal
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Smutné šrámy láska zahojí,
štěstí přeje těm co se nebojí...
Hodně štěstí, Vladislave

23.12.2022 20:57:29 | Emily Říhová

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel