Štíhlá jako laň,
tělo vysportované,
nikde není tetované,
havraní vlasy,
výrazné řasy,
láska k naturismu
a také trochu k turismu.
To je naše Simonka,
kamarádka i do nepohody,
má životní nadhled
a optimistický pohled,
ráda chodí do přírody.
Je šikovná švadlenka,
zkrášluje svůj byt,
i nejlepší designér,
měl by z ní radost mít.
O zdraví se pečlivě stará,
bylinky a tinktury střádá,
je také dost komunikativní
a pro mnohé velmi atraktivní.