Krásné svátky rodinko
Anotace: Krásné svátky rodinko
Užijte si krásné svátky
v lásce a štěstí
dopřejte si plné talíře jídla
každý jednou v roce zhřeší
pohodu na duši radost s blízkými
která je upřímná ale jen s těmi dobrými
Mějte se rádi ale ne jen o vánocích
každý moment se nám ukládá do vzpomínek
tak ať jsou jen krásné kór v této době
Přečteno 108x
Tipy 3
Poslední tipující: šerý, Iva Husárková
Komentáře (2)
Komentujících (2)