Anotace: Tatínek chrání svoji dcerušku, asi mu není vhod, že se stane dědečkem.
Milujte se, hlavní cíl
krásné motto filmu
rád jsem tedy souhlasil
svedl jsem pak Vilmu
Její tatík nelida
s klackem, mě teď honí
to vám byla korida
Vilma slzy roní
Matka se mě zastane
nemlať toho kluka
správný čas až nastane
budeš míti vnuka