Starý rok
Když starý rok zmírá
půlnoc z kostela bije
čas v rukou svírá,
než se do tmy vpije
Prosinec zimní šat obléká
slunce zpoza mraků zírá,
až se rampouch vyleká
však mrazivá je jeho víra
Starý rok trhá šat omšelý
leden frak šije stříbrnou nití
když ohně na nebi zhášely
jen některé o silvestru svítí
Přečteno 163x
Tipy 7
Poslední tipující: šerý, Iva Husárková, mkinka, jenommarie, Kan
Komentáře (3)
Komentujících (2)