Chaloupka pod sněhem
Stojí chaloupka v stráni
pod sněhem okna skrývá
všichni jsme do ní zváni,
ač je její střecha křivá
Závěje před chaloupkou dřepí,
jako pár cukrových homolí
mráz brousí stříbrné střepy,
kde mu lednové slunce dovolí
Chaloupka má bílou stříšku,
nad níž záclony dýmu vlají
a když kouř nabere výšku,
po chvíli zmizí v kraji
Přečteno 184x
Tipy 7
Poslední tipující: šerý, Marten, Stanislav32, Matahaja, Frr, mkinka
Komentáře (0)