Kde jsi!
srdce tepe,oči bolí
jsme spolu
vedle sebe
přesto odcházíš.
chytám ruku
chci být s tebou
ruku držím,tvoji s tebou
přesto nic necítím
srdce tepe
život běží
zastav se
Prosím světe
o nic víc tě neprosím
držím ruku
život chybí
přěsto srdce Miluje tě
víc slov nenacházím
Přečteno 147x
Tipy 8
Poslední tipující: Lioness, Kan, Psavec, kozorožka, mkinka, Stanislav32
Komentáře (2)
Komentujících (2)