Druhého ledna - věz okolo osmé ranní
jaký šok parkoviště jsou téměř plná
tak jako by právě dnes bylo Díkůvzdání
tak jako bývá na nočním nebi Luna
Ach mnohým lidem se zkrátka do práce nechce
ještě si dávají zbytky z lednice
rovněž mám volno - šoulám se bytem křepce
dojídám salát - čabajku s krajícem
A zapíjím ...
Sedmičkou
(Ze sedmého schodu)
Ať se Ti daří čím dál víc...
02.01.2023 23:54:32 | Fialový metal
Já dvanáctistupňovým ležákem :)
To protože jsem lokální patriot
A zřejmě nebudu již světákem
03.01.2023 18:22:44 | kudlankaW