Anotace: je nový rok, tak co s tím
Tak, co s tím
Dere se mnou
ironický škleb.
Sníce jako cherubín,
duši maje temnou
a krásným skřetem,
irituje vlastní tep,
nuzný bídák ze hlubin.
:-)
04.01.2023 19:51:22 | Stanislav32
Nebyl jsi na ochutnávce trpkých vín?
04.01.2023 19:51:03 | Stanislav32
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?