Tři mudrci z východu,
při svém vánočním pochodu,
přišli se poklonit narozenému Ježíši,
který pro nás později visel na kříži.
Hvězda na nebi,
cestu do Betléma jim ukázala,
zprávu o narození nového spasitele,
jich na srdci hřála.
Před jeho jesličky,
tři dary položili,
zlato, kadidlo a myrhu
před něj na zem dali,
zdraví a štěstí, mu společně přáli.