Chceme sa smiať,
chceme sa ľúbiť
preto nerobím súdy...
Chceme sa smiať,
chceme sa ľúbiť
som šťastný a vďačný, keď
vytvorím niečo,
čo spojí ľudí
Chceme veriť-
zavri oči a ver
chceme letieť-
zavri oči a leť
nič ti nestojí v ceste
pre túto vzácnu chvíľu
si len ty a tvoja soul-
cukor a soľ,
soľ a cukor
med a citrón,
láska a ten
najsladší tón
Chceme to cítiť
aj keď možno
bojíme sa cítiť,
chceme byť s niekým
aj keď dnes niet s kým
zatvor oči a zakrič radostne
viem, že si a ja už za tebou letím
ako tvoj anjel
ktorého hľadáš
Chceme sa smiať,
chceme sa ľúbiť
preto nerobím súdy
chcem ťa držať,
chcem ťa objať,
pobozkať
a premeniť
prekážky na výhody
Chceme byť šťastní
a aj si to zaslúžime!
zaslúžime si všetko dobré,
neseďme len v šatni
ale vybehnime na ihrisko
a odohrajme najlepšiu hru
nášho života
Buďme spolu, ľudia
buďme spolu
lebo spoločne sme istota,
jeden dokáže veľké veci,
svojou myšlienkou
dokáže pohnúť svetmi
tak čo všetko
dokážeme spoločne
len si to predstav
prosím pani- soul
na cestu aj ďalej svieť mi
Drahí čitatelia, ďakujem vám, že ste sa dočítali až sem, úplne na záver. Nebudem dlhšie otálať lebo keby aj mala byť toto moja posledná báseň, chcem, aby ste vedeli, že si vážim vašu podporu, vaše názory a želám vám len a len všetko dobré a krásne v tomto roku. Hlavne nech je plný lásky pretože tá tvorí zázraky :)
Davide tvoje básně mají vždy ten náboj
který má dát naději..že lze všechno
jenom ten krok se nebát udělat.
Přeji TI také..šťastné kroky
a VŠE co si přeješ, ať se TI i splní.
Hlavně lásku, přátele, zdraví a porozumění.
Ať jsi šťastný.
Jsem ráda, že jsi zde a že se občas odhlásíš.
Těší mě to opravdu.:) M
07.01.2023 23:11:45 | jenommarie
Kéž by všichni chtěli vnímat
šťastné chvíle každého dne
jeden druhého si dobře všímat
tvořit prostředí laskavé...
Šťastný a pohodový rok i Tobě, Davide :)
07.01.2023 21:31:36 | Emily Říhová
No řekl bych, že jsi sem vlil světlo. To se dnes v době věčného stmívání cení.
Máš v srdci jmění.*
Važ si toho, ať se ti daří Dávide.
06.01.2023 23:28:35 | šerý