Anotace: Jen řekni...
Po čem toužíš? Co je to, co umí
Tvé srdce tak prudce rozbušit…
Netušíš?
Jen řekni… je to ta cesta
Co se vine do neznáma?
Po které tak ráda cváláš – sama
Roubená mlhou, skrápěná deštěm
A stejně šeptáš – tak přidej ještě
Štěrk odletuje od kopyt…
Tak mi to dovol pochopit
Co Tě jen žene vstříc tomu stmívání…
Touha?
A nebo
Strach?
Po všem, aby ochránila, to tvé, mé, všech
09.01.2023 00:32:09 | Satna