Tento rok
bude veľký,
tento rok
bude veľký
tento rok
sa priblížim
k umeniu
milovať
Tento rok
nebude
posledný-
rany zahojené
ale stále
zranený
nejde o to
či som videný
a viem
že nie jediný
hľadám sa
v umení
to čo bolo
už možno nie je
ale môže byť
hrejivý, pokojný
ako bojovník
ako krb rodinný
Tento rok,
tento rok bude veľký
zábavný, veselý
šťastím posiaty-
vytrhnuté reťaze,
už nie sme zajatí
keď cítime, myslíme,
keď vidíme neviditeľné,
keď veríme- nejde o náhodu
Tento rok
bude veľký
začni
čo začať chceš
prvé kroky
sú najťažšie-
áno je to tak
ale keď začneš
naučíš sa letieť ako...
S kŕdľom doletíš ďalej
vytvor s ľuďmi
ktorí myslia podobne,
ktorí veria
že úspech je nutný,
nevyhnutný keď veríš,
nie je to náhoda
vytvorte spolu
masterclass
tento rok ovíja,
ovíja zlatý vlas...