Běží zloděj po ulici,
náhle smůla veliká,
pobíhají za ním psíci,
neměl okrást řezníka.
Tahle akce špatná byla,
hlídka hned ho polapila.
Měl si vybrat obchod jiný,
nejlépe pak stavebniny.
Pobavilo. Ale s cihlama nebo pytlem cementu by taky těžce zdrhal... :):):)
09.01.2023 15:08:31 | Koala
:))
09.01.2023 14:53:45 | stormeater