Doba sněhu
Anotace: Vzpomínka na pořádnou sněhovou nadílku
Sbírka:
Zimní zahrada
Už nezbývá mnoho naděje,
že sníh zasype širý svět,
kde jsou doby, kdy závěje
omotaly náš dům, jako pléd
Měsíc za oknem ťuká
na jeho skleněné pláty
až čísi pobledlá ruka
bude šít stříbrné šaty
Ve stříbrné záři
trčí větví pařáty,
jen v kulaté tváři
cítí se dost zahřátý
Přečteno 168x
Tipy 7
Poslední tipující: mkinka, Stanislav32, šerý, Fialový metal, Bufik, Fil
Komentáře (2)
Komentujících (2)