Našel jsem vám v rispetu,
když jsem četl básně,
něžný veršík pro tetu,
zněl mi tuze krásně.
Jistě se ji zalíbí,
možná mě pak políbí.
Dala pusu na čelo,
nepůjčím ti, mizero.
jaj...takovou tetičku znát...nepůjčí, hmm...třeba by dala? ;)
13.01.2023 13:44:32 | stormeater
krátké a dobré ;)
13.01.2023 13:39:28 | Constantine