Zabíjím čas slovy
pod tíhou dnešní doby
pod tíhou černých myšlenek
jak uvnitř tak i navenek.
Navenek černý jak ďábel sám (brr, nemám to ráda)
uvnitř se v barvách nevyzná.
Zabíjí lelky pod tíhou doby
šibalským úsměvem hroby jim zdobí.
18.01.2023 08:26:44 | Violka divotvárná